Tuesday, March 24, 2009

::I MISS HIM::

ahmad safuan..windu cgt2...

wan ngan d0d0..maceh bg bear..~~

hmm..mlm ni mlm terakhir aku wat stadi group ngn group ninja aku..sisa 5 ari lg stadi sndri..waghh..tkutnye aku..(mmg sgt2 cuak!!)..final yg menyeksa..dpat x aku nek taun 4 ni..aku kne usaha..aiyak..chaiyok2..hehehe..

actually tym stadi group td aku da ngntok giler,so aku capailah mp3 aku..dga punye dga ttibe aku tdgar stu lgu ni..lgu ni wan yg bg kat aku,n dia pnah nyanyi lgu ni tym aku kua karaoke ngn dia dlu kat parit buntar..lgu krystal..NURANI..aku ulang2 lgu ni..last2 aku tersenyum..rindunye aku kat dia..dlm sbulan stadi week ni,aku jrang sgt sms ngn dia..sian dia aku abaikn..tp siyes..xbermaksud nk wat cmtu..n aku tau dia sgt memahami..=)...lgu ni cm agak sdey,tp abaikn je lrik dia..fokus pd muzik dia yg jiwng tu..keh3..

NURANI-krystal

jgn menangis..Nurani
jgn bersedih..Nurani
pandanglah bintang,pandanglah langit
kita xubah debu jadinya...

jgn menyesal..Nurani
jgn berdendam..Nurani
apa dah tulis
apa dah takdir
kita xmampu meronanya

biarkan saja masa berlalu
yang membongkar rahsia
mengapalah kita bertemu dan berpisah
sedang cinta kita
bukan kita yg menyusun
arah kisah sampai ke akhir cerita

biarpun zahir berjauhan
biarpun batin bersempadan
kasih terhijab masih menyimpancinta rapi di dlm...

saat ni..aku sgt2 rindukan dia..=)..weee..~~

2 comments:

cekwe

ceh2..ayai..jiwang nampak....

ayuki

ishkk..bkn jiwng la cekwe..tu tnda mengingati..keh2..

Post a Comment